OM OSS

Hos oss på Frölunda Tandvård arbetar vi med helhetsperspektiv. Kliniken har den senaste utrusningen inom skönhet och tandvård för att leva upp till dina förväntningar.

Vår målsättning är att erbjuda Sveriges bästa och tryggaste vård genom hög kvalité och utbildad personal med lång erfarenhet. Vi satsar på att alltid ligga i framkant när det gäller behandlingsmetoder och resultat.

Du är alltid varmt välkommen att ringa eller mejla oss för information eller för att boka tid för en kostnadsfri konsultation!

Vi som jobbar här

Frölunda Tandvård

Behrooz Ghahreman

Leg Tandläkare

Frölunda Tandvård

Hesam Sowlati Manesh

Leg Tandläkare

566A4518 (3)_websize

Abtin Khamoshi

Tandhygienist

Silvia

Silvia

Tandsköterska

566A4518 (5)_websize

Dina

Tandsköterska

566A4518 (4)_websize

Keyvan

Tandsköterska

Helen

Helena

Tandsköterska

JOBBA HOS OSS

Om du är intresserad av att jobba hos oss?

Frölunda Tandvård

Med modern utrustning och erfarna tandläkare strävar vi på Frölunda tandvård efter att erbjuda högkvalitativ tandvård med omtanke och förståelse för varje individuell patient.

Frölunda tandvård är en klinik för alla, där vi inte bara prioriterar högteknologisk tandvård utan också strävar efter att skapa en välkomnande och inkluderande miljö där varje patient känner sig trygg och sedd oavsett sina individuella behov eller förutsättningar.

Vi på Frölunda tandvård förstår vikten av att ta itu med tandläkarskräck på ett empatiskt och individanpassat sätt. Kontakta oss innan din bokning så att vi kan erbjuda dig den extra omsorg och stöd du behöver för att känna dig trygg och bekväm under din tandvårdsbehandling.”

Copyright 2024 © All rights Reserved. Hemsida Webbdesign Interwebsite Webbyrå